MOVIMENT
EXPRESSIU

Dilluns de 19:00 a 20:30h
Grup regular

Espai setmanal de moviment i expressió corporal per a activar la teva vitalitat, alliberar tensions i connectar amb l’alegria.

El joc i la diversió t’acompanyaran en aquesta experiència de lliure expressió i d’autoconeixement

 

El cos és el vehicle que utilitzem per expressar-nos i així exercitar les nostres qualitats inherents: la força, la vitalitat, l’alegria, la creativitat, la veu, la sensibilitat, la flexibilitat… i disposar així de més recursos per la nostra vida.

En aquesta proposta grupal ampliarem els nostres registres corporals, transitarem per les emocions del moment i descarregarem les tensions i rigideses corporals que la vida quotidiana ens produeix.

Les propostes de moviment són senzilles, algunes guiades i altres lliures, apte per qualsevol persona. No has de conèixer cap tècnica i no cal que ho facis bé, només has de portar ganes de gaudir de la llibertat i el plaer d’expressar-te des del cos, des de qui ets.

Què et pots endur?

  • Deixar anar tensions corporals i mentals i activar la teva energia.
  • Activar l’alegria, la capacitat de gaudir i reduir les exigències de fer-ho bé.
  • Connectar amb les teves sensacions corporals, amb el que sents, amb el que et cos et demana.
  • Disposar de més recursos corporals-emocionals-mentals per respondre a la teva vida fora dels patrons preestablerts i gaudir d’una vida més real.
  • Guanyar en autenticitat i espontaneïtat; atrevint-te a trencar els teus propis esquemes i expressar-te de noves maneres.
  • Desenvolupar una actitud curiosa i oberta que et permet una mirada més amable cap a l’altre i cap a un mateix, i així aprendre a relacionar-te millor amb tú mateix i amb els altres.
  • Gaudir del moment; de l’aquí i ara.

FACILITA:

SILVIA LÓPEZ BECH
www.silvialopezbech.com

Terapia Gestalt -Institut Gestalt, Risoterapia y Juego Expresivo- La Escuela de Enrique Aguilar, Facilitadora de TERP (movimiento libre y música)- La Escuela de Enrique Aguilar, Cuerpo & Eneagrama – Lo Corporal, Practitioner en PNL -Institut Gestalt, Movimiento Expresivo (Sistema Lo Corporal) – con Javier Muro, Reducción del estrés. Método MBSR- Institut Gestalt, Mujer Consciente – con Carmen Hernández, Metodologías participativas para la transformación social- Setem, En formación en el programa SAT de Claudio Naranjo

Aprén a escoltar el teu cos
Apunta’t ara!

 Destinat a qualsevol persona amb ganes de gaudir, de conèixer-se i relacionar-se.
No es requereix experiència ni condició física.

VULL VENIR A PROVAR EL MOVIMENT EXPRESSIU

Gestalt Calella